Lataa Taskuparkki Android- tai iOS-laitteeseen

Lataa Taskuparkki-sovellus ilmaiseksi omasta sovelluskaupastasi.

Google Play (Android-laitteet) »
App Store (Apple iOS-laitteet) »

Suosittelemme, että tallennat sovellukseen haluamasi maksukortin sekä sallit kameratunnistuksen, jolla autosi tunnistetaan tietyillä pysäköintialueilla rekisteritunnuksen perusteella parkkialueelle tullessasi ja poistuessasi. Sovellusta voi käyttää hyvin myös ilman kameratunnistusta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Taskuparkki-sovelluksen käytöstä, otathan meihin yhteyttä:

Taskuparkin asiakaspalvelu
020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)
taskuparkki@aimopark.fi